tisdag 16 april 2013

Uppdraget


Uppdraget

Jag ska till skogen för jag måste av någon anledning utföra ett uppdrag som jag har fått. Jag går dit och jag går tyst för att det finns björnar och rävar där men också andra vilda djur. Det är mycket träd och jag ser en flod och bredvid floden, på stranden står en björn.

Jag heter Erik och jag är 20 år jag har brunt hår blåa ögon och jag gillar att jaga. Jag går på ett område i skogen där björnarna bor. Plötsligt ser björnen vid floden mig och den springer mot mig och  attackerar mig. Jag klättrar upp i ett träd och måste hoppa från träd till träd ända tills jag är utanför björnarnas revir. Jag är trött efter att ha klättrat i träd och blivit jagad så jag lägger mig ner för att vila.

Fem minuter senare fortsätter jag min vandring. Jag hittar en övergiven bil som har nycklarna i bildörren så jag öppnar bilen och sätter mig. När jag startar bilen ser jag att det är lite bensin. Jag har inte körkort, men jag kör i alla fall.
Senare så stoppar polisen mig och säger att han tycker att jag har en fin bil. Polisen kontrollerar mina däck och sedan får jag köra vidare. Jag är 1 km i från stället som jag ska till enligt mitt uppdrag. Jag vet inte om jag ska fortsätta dit genom att köra bil eller stanna bilen och gå dit.
Det har blivit sent och plötsligt är det mitt i natten. Jag stannar bilen vid en annan skogsväg och det är en massa vilda djur som sover och som kan attackera mig eller bilen. Jag vet inte vart jag ska gå när vägen plötsligt delar upp sig i två vägar. Det finns två skyltar som pekar mot vägarna och på båda skyltarna står avståndet Majsskogen tre kilometer.
Efter fem minuter bestämmer jag mig för att gå till höger. När jag har gått snabbt i tio minuter är jag framme. Jag är framme i Majsskogen där jag ska döda vargen för att den dödar och skadar invånarna.
Äntligen är vargen död och invånar na kan återgå till sitt vanliga liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar